Privacy

Diamond Point heeft dit privacybeleid opgesteld om u te informeren over hoe we informatie verzamelen, gebruiken en uitwisselen voor deze website. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 25-05-2018.

De richtlijnen beschreven in dit privacybeleid zijn alleen van toepassing op informatie die wordt verzameld via deze website en, indien van toepassing, via de klantenservice in verband met deze website.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot dit privacybeleid, kunt u per e-mail contact met Diamond Point opnemen. 
 

Gebruik van persoonsgegegevens

Diamond Point verzamelt en bewaart gegevens die u invult op deze website of die u verstrekt aan de klantenservice. Deze gegevens worden gebruikt om de aangevraagde informatie of bestelde producten te leveren, om bestellingen te verwerken en verzenden, om orderbevestigingen te versturen en om klantenservice te verlenen. Deze informatie kan ook gebruikt worden om u te benaderen over aankopen, speciale aanbiedingen en nieuwe functionaliteiten op de website via de nieuwsbrief of social media. U ontvangt alleen nieuwsbrieven met commerciële informatie als u staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Diamond Point verzamelt ook gegevens om de website aan te passen en te kunnen verbeteren.  

Diamond Point verwerkt de volgende gegevens:
  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Geslacht
  • IP-adres
  • Geboortedatum (optioneel)
  • Bestelgegevens (als u een aankoop heeft gedaan)
  • Betaalgegevens (als u een aankoop heeft gedaan)
  • Verlovingsdatum (optioneel)
  • Trouwdatum (optioneel)
  • Klikgedrag
  • Device ID
Diamond Point verwerkt uw persoonsgegevens voor onder meer de volgende doeleinden:
  • De behandeling van uw bestelling;
  • De uitvoering van de overeenkomst tussen u en ons, zodra u in onze webshop een bestelling heeft geplaatst;
  • Onderhouden van contact in verband met uw bestelling;
  • Product- en dienstontwikkeling;
  • Relatiebeheer door opname in de klantenadministratie en de bepaling van de (algemene) commerciële strategie;
  • Marketing- en/of informatieverstrekking, bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief;
  • Opbouwen van interesseprofielen voor advertentiedoeleinden;
  • Personaliseren en verbeteren van digital marketing-campagnes;
  • Uitvoeren van specifieke acties en prijsvragen;
  • Uitvoeren van (klanttevredenheids)onderzoeken;
  • Verbetering van onze dienstverlening;
  • Beveiliging van onze websites;
  • Voeren van geschillen;
  • Om te voldoen aan verplichtingen op grond van wet- en regelgeving;
  • Om te voldoen aan bevelen van daartoe bevoegde autoriteiten.
Cookies
Diamond Point gebruikt cookies, kleine bestanden die door uw browser op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen. Cookies helpen Diamond Point om leden te herkennen en hun winkelbeleving te verbeteren. Dankzij cookies kunnen de items in een winkelwagentje worden behouden als een gebruiker deze website verlaat zonder langs de kassa te gaan. Deze website gebruikt cookies niet om uw accountgegevens op te slaan; deze gegevens worden veilig opgeslagen op de server van deze website. Als u inlogt op deze website met uw gebruikersnaam en wachtwoord wordt een veilige sessie-id aangemaakt. Vervolgens geeft de server u gegevens door via deze veilige sessie-id. Bovendien gebruikt Diamond Point cookies om informatie te verzamelen over uw gebruik van deze website. Zo kan Diamond Point ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan deze website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Wat in cookies wordt opgeslagen is mede afhankelijk van uw browserinstellingen. Als Diamond Point uw gegevens overdraagt of ontvangt op deze website, gebruiken zij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Meer informatie hierover kunt u vinden in de cookieverklaring. 

Uitwisselen persoonlijke gegevens
Diamond Point deelt, verkoopt of verhuurt geen persoonlijke gegevens die u aan hen verstrekt via deze website of hun klantenservice, behalve met uw toestemming of zoals beschreven in dit privacybeleid.

Diamond Point kan persoonlijke gegevens bekendmaken wanneer ze te goeder trouw van mening zijn dat:
  • De wet dit vereist;
  • Dit geschiedt in antwoord op een wettelijk verzoek;
  • Dit noodzakelijk is ter bescherming van de rechten, eigendommen of veiligheid van Diamond Point of aan hen gelieerde ondernemingen, partners, klanten of anderen.
Diamond Point schakelt derde partijen in om diensten te verrichten in verband met het beheer van onze website. Voorbeelden van deze diensten zijn onder andere betalingsverwerking en autorisatie, bescherming tegen fraude en beperking van de kredietrisico's, productaanpassing, verwerking en verzending orders, distributie marketing- en promotiemateriaal, evaluatie website, analyse van data en, indien van toepassing, cleansing van data. Diamond Point verstrekt persoonlijke gegevens aan deze derde partijen, maar autoriseert deze partijen uitsluitend om deze gegevens te gebruiken in verband met de diensten die ze verrichten en Diamond Point neemt stappen om ervoor te zorgen dat deze derde partijen passende maatregelen treffen om te voldoen aan alle toepasselijke wetten met betrekking tot gegevensbescherming.

Doorgifte gegevens buiten de EU
Diamond Point kan gebruik maken van de diensten van derden om uw gegevens te verwerken in overeenstemming met dit privacy statement. Deze partijen kunnen gevestigd zijn buiten de Europese Unie of zij kunnen gebruik maken van servers die zich buiten de Europese Unie bevinden. Diamond Point heeft strikte afspraken met hen om de Europese privacyregels na te leven.

Veilig en vertrouwelijk bewaren
Diamond Point neemt beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder neemt deze website de volgende maatregelen:
  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Deze website maakt gebruik van het hostingbedrijf IS Group B.V. IS Group B.V. is gecertificeerd op het gebied van informatiebeveiliging. Lees hier meer over IS Group B.V. en de beveiliging van gegevens: https://www.is.nl/over-isg/werkwijze/iso-certificering/.
  • Diamond Point maakt gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en deze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert. 
Diamond Point gebruikt onder andere Secure Sockets Layer (SSL)-technologie om creditcardgegevens te beschermen. Als u een bestelling plaatst via deze website wordt u gevraagd een account aan te maken en een e-mailadres en wachtwoord op te geven. U moet een correct e-mailadres en wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot de accountgegevens. Om uw persoonlijke gegevens te beschermen is het belangrijk dat u uw wachtwoord niet zomaar bekendmaakt aan anderen. Als u een wachtwoord wilt annuleren, of als u enig verlies, diefstal of onbevoegd gebruik van een wachtwoord opmerkt, neem dan contact met op met Diamond Point.

Bewaren van persoonlijke gegevens
De persoonsgegevens die u aan Diamond Point verstrekt, worden bewaard voor de uitvoering van de overeenkomst tussen u en Diamond Point, dan wel zolang uw account actief is. Diamond Point moet zich tevens houden aan wettelijke bewaarplichten, bijvoorbeeld de fiscale bewaarplicht.

Google Analytics
Diamond Point gebruikt Google Analytics om de website aan te passen en te kunnen verbeteren. Diamond Point heeft een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Google Analytics waarin afspraken zijn gemaakt over de omgang van data. Verder heeft Diamond Point Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Tot slot laat Diamond Point de IP-adressen niet anonimiseren.

Nieuwsbrief 
Wanneer u inlogt op deze site of een e-mail stuurt naar Diamond Point, dan worden de gegevens die u toestuurt bewaard zolang nodig is voor de volledige beantwoording van uw aanvraag of e-mail. Indien u zich hiervoor inschrijft, zult u periodiek een nieuwsbrief ontvangen. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink. U kunt zich na inschrijving te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief.


Diamond Point kan u e-mails met commerciële inhoud versturen op basis van uw aankopen. Denk hierbij aan het vragen om uw mening over hun service of een nieuwe collectie. Bij het afronden van een aankoop kunt u kiezen of u voor deze mailings in aanmerking wilt komen. Voor zover u geen productaanbevelingen of in zijn totaliteit geen reclameberichten meer van Diamond Point wenst te ontvangen, kunt u dit ook aangeven. Daarnaast kunt te allen tijde bezwaar tegen deze persoonlijke e-mails aantekenen. Diamond Point verwijst u dan naar hun contactpagina. Vanzelfsprekend vindt u ook in iedere e-mail met productaanbevelingen een afmeldingslink

Doorlinken naar of van een andere website
Deze website kan links bevatten naar websites van derden. Houd er rekening mee dat de in dit privacybeleid beschreven richtlijnen niet van toepassing zijn op informatie die wordt verzameld via andere websites. Wanneer u deze website verlaat adviseren wij u het privacybeleid te lezen van elke website die u bezoekt.

Indien u toegang heeft verkregen tot deze website via een link van bepaalde van onze reclame- of marketingpartners kunnen deze pagina's in een kader van de betreffende reclame- of marketingpartner staan. Desalniettemin worden de gegevens die u verstrekt op deze pagina's door Diamond Point verzameld en op het gebruik van deze gegevens is dit privacybeleid van toepassing.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Diamond Point behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van deze gegevens 
Voor vragen over het privacybeleid van deze website of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met Diamond Point opnemen via onderstaande gegevens. U kunt ook een verzoek sturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door Diamond Point wil laten beperken. Om misbruik te voorkomen kan Diamond Point u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u Diamond Point verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit persoonsgegevens 
Diamond Point helpt u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens 
Diamond Point
In de wolken 226
1186 BP Amstelveen
sales@diamondpoint.nl

Diamond Point maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruiksstatistieken en de mogelijkheid pagina's te delen via sociale media.

×

Cookie instellingen

Wijzig uw voorkeur voor het toestaan of weigeren van cookies door Diamond Point.

Strikt noodzakelijke cookies

Sommige cookies op deze website zijn noodzakelijk en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Aanvullende cookies

Aanvullende cookies worden gebruikt voor het verzamelen van anonieme gebruiksstatistieken, de mogelijkheid om via advertentie-netwerken gericht te adverteren en pagina\'s te delen via sociale media.